torsdag 10 mars 2011

Mammig till tusen!

God morgon

Nu är nästan alla morgon bestyr gjorda här hemma, skönt! Olli har börjat vakna runt halv nio, nio och det är skönt för man hinner med så mycket mer på förmiddagen då än när han sover till strax efter tio.

Som rubriken lyder har jag en son som är mammig till tusen! Börjar märkas mer och mer, ibland kan inte ens folk även välbekanta ansikten prata med honom utan att han blir ledsen. Jag vet att de kan ha perioder då de är mer mammiga/pappiga men det känns väldigt bindande. Jag klagar inte men jag tycker så synd om andra nära. Sist vi var hemma hos mamma så skulle vi bara en snabbis ut och åka, en snabbis innebär tio minuter en kvart. Han var ny matad och allt så jag visste att han inte skulle bli hungrig, han var då hemma med mina systrar, efter tio minuter ringer lilla syster och säger: Kom hem han bara skriker, vi vet inte vad vi ska göra mer. När jag kom hem och tog honom i famnen blev han tyst. Detta har hänt vid ett flertal tillfällen, ibland får jag inte ens lämna rummet utan att han blir ledsen. För ett par dagar sedan skulle jag slänga soporna och hans farmor var här, det är liksom två minuter det handlar om. Är det en period som man bara får ta helt enkelt eller ska man lämna honom med andra men kanske bara lämna rummet? Tycker som sagt synd om andra nära.

Idag kommer lilla syster och hälsar på oss, vi får väl se om hon får ha honom i famnen och busa med honom, hoppas det går bra.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar