torsdag 21 juli 2011

Olli, Lille skutt 7månader

Olli mitt älskade barn är nu 7månader.
Det finns en anledning till att jag kallar honom lille skutt, han är aktiv och påminner lite om lille skutt, aktiv, liten och nätt.

Lite roligt för mig att läsa senare, detta kan olli nu:
*Han sitter stadigt utan stöd, han skjuter ofta fram sig i vagnen så han sitter utan stödet så lägger han armen på kanten och ser riktigt härlig ut i mammas ögon.

*Han älskar allt ätbart och äter med god aptit, han blir irriterad om mamma eller pappa stoppar något i munnen och sen inte delar med sig till honom. ( Tack till den som kom på majskrokar)

* Han älskar sin gåstol då han själv kan ta sig dit han vill och kommer åt att pilla på en massa spännande saker som rymms i vårt hem. (Dock synd om vår katt som får hålla sig över golv nivå för att inte bli ett offer för Olli)

* Var dag kommer nya ljud ur hans lille mun, då han kommer på ett nytt ljud ska detta testas gärna en hel dag ibland flera dagar.

* Något han älskar är att gå, man ska hålla i hans händer och följa dit han vill. (stadig på benen och målinriktad)

*Charma är något han har kommit på hur man gör (pappa upp i dagen? ;) )

* I sängen går det bra att ta sig fram men inte på golvet, tror det finns en viss frustration då han ligger på golvet och ser något han inte når och inte kan ta sig fram...

Men något du alltid lyckas med dag, som natt det är att glädja mamma och få mammas hjärta att bli alldeles varmt!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar