måndag 14 november 2011

Overall dags

Hejsan.Då var helgen förbi och vi är på en ny vecka.

I lördags kom mamma och pappa på spontan besök, det var mysigt sen avlöste Tina och zeb dom för vi hade bestämt en myslördag, åh vad jag tycker om våra myslördagar.

I söndags var det farsdag så då var vi hos svärföräldrarna och åt middag sen var det vinterns bandy premiär för oss, olli tyckte det var ganska spännande men jag tyckte det var kallt så vi åkte hem efter första halvlek, det fick räcka.

Nu när det är kallare ute så har jag börjat med overallen och jag är super nöjd!
Är glad att jag bytte till en storlek större, annars hade han inte kunnat ha den hela vintern. Dock är det ett projekt nu när man ska ut med alla kläder och jag klär oftast olli mycket bättre än mig själv.
Fler än jag som tycker det är svårt hur mycket man ska ta på?

Idag har Sanna och Leja varit här på fika, oj vad jag saknar dom. Men nu när vi träffas, träffas vi lite längre stunder. Men inte lika ofta. Sanna och Leja bodde tidigare i den lägenheten vi bor i nu så vi bodde innan grannar och träffades nästan varje dag.

// Micaela

1 kommentar:

  1. Söt han var i ovrallen Olli! Myslördagar får vi allt fortsätta med tycker jag, kanske redan i helgen? Tror eddie pratade något om att han skulle gå på någon spelning på lördag.. Kramar

    SvaraRadera