torsdag 27 oktober 2011

Dålig uppdatering var de här..

God kväll.

Det var väldigt vilken dålig uppdatering det var här, detta beror på att vårat internet inte varit riktigt som det ska sen vi flyttade och när det väl har fungerat så har jag velat få det viktigaste överstökat. Nu gör jag ett försök och hoppas internetet ska vara med mig.

Idag har vi varit på veckans höjdpunkt nämligen klapp och klang. Olli var dock trött och hade nog gärna sovit istället märkte jag när vi väl var där. Så när vi gick hem sov han gott i vagnen. Han var nämligen uppe och lekte redan vid fem i morse, på tok för tidigt tycker jag.

Olli är nu 10månader.
Blir så paff var dag att han förstår så mycket! Säger jag att vi ska borsta tänderna blir han tokig och är han på golvet kryper han mot toaletten, ger jag honom tandborsten utan tandkräm så får jag höra att jag glömt något! Ja det är väldigt mycket sånt han förstår, jag sa ikväll att vi skulle ta på pjamas och frågade om vi skulle gå och hämta en pjamas så tog jag honom i händerna och lät honom styra vart vi skulle då styrde han från vardagsrummet in till hans garderob.

Var och köpte två super mysiga "fågelholkar" idag som jag tänkte visa:

Är dom inte mysiga? köpte till hjärtanen, ett i silver lite större och sen ett lite mindre i vitt och satte dit.

1 kommentar: