söndag 4 mars 2012

Riktig ute dag!

Idag har vi allt haft en riktig ute dag, A "lurade" med oss på fotboll, så vi gick och tittade på fotbollen. Är ju inte så idrottsintresserad men det fanns mycket annat som roade mig och olli, bara det att olli kunde tulta runt var ju ett stort nöje för honom. När vi sen gick hem tog vi en extra promenad. Vi gick hemifrån vid elva och var hemma strax efter tre.

När vi sen kom hem så satte vi en stek i ugnen och den smakade riktigt bra när den var klar, får vi nog känna oss stolta över då det var första gången vi tillagade en stek.

Nu i eftermiddag/kväll har hela familjen varit trötta och vi kommer nog alla sova riktigt gott i natt efter all frisk luft vi fått idag.

Vår solen är så härlig! Man vill bara ut! Och Olli älskar att vara ute, det finns ju så mycket att upptäcka, allt ska kännas på och gärna provsmakas också så man får verkligen vara med och se upp!
Det lyser i ögonen när han drar fingrarna över asfalten för att sen dra i gräset och då få med en jordklump som klabbar på fingrarna..

Att varje dag se honom upptäcka nya saker, få vara med och dela hans nyfikenhet och känna av hans upptäckarlust gör att det känns så fruktansvärt hårt att han ska skolas in snart. Jag vill vara med och dela detta med honom! Det kommer jag ju givetvis men inte på samma sätt.
Tankar kring inskolning får bli i ett senare inlägg för att inte göra detta för långt.

// Micaela

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar