tisdag 20 april 2010

Tisdag

Hejsan

Idag är det Tisdag, inte klokt vad dagarna går. Helgen var lugn, hade praktik hela helgen så den gick fort. I går var jag hemma hade sån huvudvärk på förmiddagen! usch!

Men på eftermiddagen var jag fylld av energi så tvättade upp all tvätt, känns väldigt skönt för det var hel del.

Idag började dagen vid halv åtta, vaknade och kunde verkligen inte somna om. Det är nog för att det är så väldigt ljust ute. Vid åtta gick jag upp och började diska och duscha och fixa det sista med tvätten sen var det dags att ta med olle våran katt till veterinären. Han har kastrerats idag. Vi passade också på att slänga massa skräp på tippen, skönt att bli av med lite.

Sen blev det fika med flickorna, Hanna, Nathalie, vera och Sanna. Mycket trevligt! Tänk att det kan vara så mysigt att fika. Inte klokt!

Olle var helt groggy när han kom hem men nu verkar han återställd han jagar just nu choklad ägg över hela lägenheten. Får inte glömma plocka upp dem sen för annars har vi choklad kladd i hela lägenheten.

I morgon är det praktik igen. På Torsdag blir det nog fika med flickorna i nässjö, blit kvällsfika de kan vara mysigt.

Känner att jag behöver insperation till att plugga men kan inte hitta någon. Har en hel del uppgifter som ska vara inne i slutet av veckan. Lusten kommer nog på lördag, eller rättare sagt paniken.



Olle när han var bebis. Nu är han mycket större.

Ha en riktigt bra kväll

puss på stjärten.

1 kommentar:

  1. Hej!
    Tack så mycket för gratulationerna:) Hoppas du haft det bra på din praktik! Ska komma förbi skolan nu i veckan så då ses vi:-)

    Kramkram

    SvaraRadera