onsdag 18 april 2012

Alla andra....

Utelämnar en del av mig, skriver av mig ihop om att känslan ska försvinna!

Har alldeles för länge gått med en gnagande känsla! En obehaglig, enormt stressande känsla! Känslan "alla andra...."
Håller igång i 120 för att bli av med känslan, det hjälper naturligtvis inte! Det blir snarare värre. Det byggs på...
Jag är så otroligt tacksam över allt jag har det är inte det de handlar om! Önskar jag kunde svara på vad det handlar om, det är väl också en del i det hela varför dena känsla?! Vill inte öppna mig så pass att jag delar med mig om vad allt "alla andra" handlar om, men jag tror inte jag är ensam om att ibland bära den känslan!

Har en helt fantastiskt underbar son som jag älskar så obeskrivligt mycket, han är en stor lycka i mitt liv! Har otroligt fina vänner! Har en stor härlig familj! Vad mer kan man önska?
Livet ser inte alltid ut som man målat upp men vad tusan gör väl de?! Bilden bär vackra pastell färger och det borde väl räcka?! Rom byggdes inte på en dag! Kanske man en dag får sin bild med det hela motivet man tänkt sig?

Livet har med och motgångar det är det som formar oss..

Hur gör du när du får känslan? Är jag ensam om att bära känslan?

2 kommentarer:

  1. Deb känslan är du verkligen inte ensam om gumman! Tror alla har den känslan till och från, det är i allafall vad jag inbillar mig.. Du vet var jag finns! Puss

    SvaraRadera
  2. Överallt på Facebook, i bloggar m.m kan man läsa och se bilder av lyckliga "perfekta" människor- de har massa vänner, de går på roliga fester, åker på härliga resor, är jättekära och har världens bästa partner, de har söta, snälla och duktiga barn, de renoverar och fixar på sina hus och de shoppar i tid och otid. Frågan är hur lyckliga de är som ständigt söker bekräftelse? Jag tror det är många som liksom väljer att bara visa den fina fasaden utåt :) Och ja det händer ju då att man får känslan av "alla andra".. Och säkerligen känner just de där perfekta människorna så också och att det är det som får dom att vilja måla upp en fin och lyckad fasad? Det är ett nutids-fenomen. Facebook-syndromet som man så lätt påverkas av, helt sjukt egentligen ;)
    Kanske inte alls är det du syftar på i ditt inlägg.

    SvaraRadera