onsdag 18 april 2012

En shopping dag!

God kväll!

Dagen har spenderats med fina Tina och zeb, vi har varit och hämtat deras nya vagn och passade då även på en shopping tur med grabbarna bus!
Är positivt överasskad över hur exemplariskt bra grabbarna skötte sig! De delade vagn, de fick inviga den nya syskon vagnen. Visst tog de varandras nappar och hade lite svårt att inte pilla på varandra, men de hör ju till, hade varit konstigt om de inte brydde sig om varandra alls. Men i det stora hela har de verkligen skött sig fin fint med tanke på att vi gick i så många "tråkiga" affärer. Lyckades fynda lite fint till våren/sommaren. När vi ansåg oss vara färdiga i affärerna så lät vi grabbarna springa av sig i en lekpark i varuhuset, vilket var väldigt uppskattat! Det var nog precis vad dom behövde efter en stilla sittande dag. Tack för en väldigt bra dag!

Undrar vad jag fick min energi ifrån ikväll, har rensat och städat min garberob, strykit, bäddat rent, tvättat och plockat i köket. Men nu är jag trött och ser fram emot att krypa ner i sängen.

I morgon väntar jobb igen.

Hoppas ni får en bra kväll!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar